Är det dags för flytt?

Att flytta kan vara riktigt kul men det innebär även en massa måsten. Bland annat så ska man ju packa ner hela sitt bohag i lådor, samt se till att få det transporterat till nya bostaden. Därtill ska man göra en flyttstädning Bromma eller var man nu bor. Sedan ska man ju även se till att flytta med abonnemang eller teckna nya. Man vill ju gärna ha tv, el, internet med mera i nya huset eller lägenheten. Hemförsäkringen ska även den uppdateras för att gälla för rätt ställe samt att man måste adressändra.

Packa alla saker, eller?

Ju längre man har bott på ett ställe, ju mer grejer brukar man ha samlat på sig. Det gäller att kolla över vad man har och vad man kan tänka sig att göra sig av med. Genom att slänga, skänka eller sälja en del saker så blir det mindre att packa ner och packa upp. Är det trasiga saker är det ju grymt onödigt att ta med dem till nya stället, eller hur? Lika bra att göra sig av med saker du inte vill ha eller behöver.

Städning efter flytten

Det är viktigt att göra en bra flyttstädning efter du har flyttat ut. Det så att den nya hyresgästen eller den som köpt kan flytta in i ett rent hem. Du kan välja att anlita en flyttstädning i Järfälla att göra det åt dig eller så ser du till att avsätta tid för att göra det på egen hand. 

3 Sep 2020