Bra utrustning för cykelsport

Cykelsport kan vara att man tävlar eller att man bara gör det för att få bra motion och träning. Just att cykla är en skonsam träning för kroppen. Dock krävs det ju en del utrustning för att ägna sig åt detta. Dels är det bra att ha en Scott cykel. Cyklar kan kosta en del pengar, beroende på vad du köper. Därtill kan du behöva reparationskit, om du inte lämnar in den då det är något som behöver göras med den. Sedan, kläder och andra tillbehör kan även det vara bra att satsa på. 

Cykla för skojs skull

Om du nöjer dig med att cykla bara för att det är roligt så måste du inte köpa den dyraste cykeln eller en massa utrustning som en tävlingscyklist kanskke måste. Du kanske bara vill åka på en cykelsemester för att kunna se hela landet.

Om du vill ut och cykla en längre sträcka kan det vara bra att ha detta:

  • Vattenflaska
  • Slittåliga kläder och gärna kläder som är vattenavdunstande
  • Hjälm
  • Reflexer

Satsa på en cykelsemester med barnen

Att ta med hela familjen ut på cykelsemester är inte fel. Det finns många vackra cykelvägar i Sverige att trampa runt på. Planera gärna hemma så att ni cyklar lagom långa sträckor beroende på hur gamla barnen är och vad de orkar. Ett annat alternativ är att ta korta turer och ha med bilen för att åka längre sträckor med mellan.

16 Jan 2021