Coolt med elcyklar!

Cykling, det kan ske i alla former och med olika sorters cyklar. Varför inte satsa på en cool elcykel, från WiBike! Deras cykel är en helt ny sorts elcykel, som utvecklats av Piaggio. Den har därmed en mängd nya tekniska lösningar. Piaggio är en fordonskoncern som grundades i staden Genua i Italien år 1884 av Rinaldo Piaggio. Detta företag är annars kända för sina vespor och scootrar. Men nu har de alltså satsat på att även ta fram nya sorters elcyklar. 

Cool elcykel från Piaggio

När det kommer till denna elcykel, så har den en motor som är kompakt och integrerad i ramen. Den ger en 350W effekt, men har begränsats till 250W samt att högsta hastigheten är 25 km/t. Denna coola elcykel, har en kontrollpanel, som kan användas för att navigera mellan en mängd olika funktioner. Det finns även en anslutning för USB, så att det går att ladda smartphune.

Detta är en elcykel med hög säkerhet tack vare den moderna tekniken den är utrustad med. Man har kopplat samman instrumentpanel, batteri och elmotor med en kod som är unik som kunden får när de köper sin cykel. 

Batteriet är laddningsbart och för att få full laddning så krävs det att det laddas i cirka 3 timmar. Sedan räcker det mellan 6 till 12 mil beroende på driftläge och förutsättningar. 

Så vill du satsa på en cool elcykel, utrustad med en mängd ny teknik, se till att kolla in elcykeln från Piaggio!

 

 

2 Feb 2018